Hoe weet je of het een warmtepomp is?

Zet de „heat ON” van je thermostaat of regelsysteem. Zodra je voelt dat de warmte uit je retourventilatieopening komt, ga je naar buiten om die metalen kast te observeren. Wanneer u moet weten of u een warmtepomp of een conventioneel systeem heeft, is de beste manier om dit mysterie op te lossen het inspecteren van de buitenunit. Kijk rond in de buitenbehuizing om een bevestigde metalen plaat te vinden met het modelnummer en andere informatie.

Als op deze plaat niet specifiek wordt vermeld of het apparaat een warmtepomp of een airconditioner is, noteer dan het modelnummer. Tijdens de zomermaanden, wanneer het buiten warm is en je je huis moet koelen, is er geen functioneel verschil tussen een airconditioner en een warmtepomp. Beide verdrijven hete lucht uit uw huis terwijl u koele of geconditioneerde lucht naar binnen blaast. Wat een warmtepomp onderscheidt van een conventionele airconditioningunit, is dat deze in de koelere maanden kan worden omgekeerd, om koude lucht te verdrijven en warme lucht in uw huis te blazen.

Hoewel deze eenheden verschillende functies vervullen, kunnen ze nog steeds moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn door ernaar te kijken. Er zijn drie relatief eenvoudige manieren waarop u kunt controleren of uw unit een warmtepomp of gewoon een airconditioner is. Eerst en vooral kunt u controleren of het apparaat ergens warmtepomp zegt. Vaak zeggen eenheden ergens op of ze een warmtepomp zijn.

Vervolgens kunt u de servicepoorten op het apparaat controleren. Als er drie servicepoorten zijn, hebt u een warmtepomp. En tot slot kun je bepalen of je een warmtepomp of AC-unit hebt door je thermostaat te controleren. warmtepompen hebben een verwarmingsoptie op de thermostaat.

Als je nog steeds niet zeker weet wat voor soort verwarming je hebt, controleer dan je thermostaat. Is er een instelling voor hulp- of noodwarmte? Heb je ooit de „Aux Heat” -melding zien opkomen? Heb je hulp- of noodwarmte, dan heb je een warmtepomp. Ovens hebben geen extra warmte nodig omdat ze net zo goed werken als de temperaturen onder het vriespunt dalen. Vraagt u zich af hoe u kunt zien of u een warmtepomp heeft? We hebben je gedekt.

U kunt zien of u een luchtbronwarmtepomp heeft door uw verwarmingssysteem aan te zetten en naar buiten te gaan om naar uw „AC-unit” te kijken. Vergeet niet dat een warmtepomp echt een warmtewisselaar is. Een traditionele airconditioner werkt niet als u het vuur hoger zet, maar een buitenwarmtepomp of luchtbronwarmtepomp wel. U weet of u een warmtepomp heeft als de buitenunit draait.

George Brazil Airconditioning en Verwarming biedt het Phoenix-gebied ouderwetse, hoogwaardige, professionele klantenservice om comfortabele, gezonde, veilige en energiezuinige plekken te creëren om te wonen en te werken. Zelfs als wordt vastgesteld dat het systeem een warmtepomp is, is het niet zeker dat het als warmtepomp werkt. Als u problemen heeft met de verwarmings- en koeleenheid van uw huis en service nodig heeft, maar niet weet wat voor soort eenheid u heeft, probeer dan deze eenvoudige trucs om te bepalen wat u heeft. Als u weet welk type warmtepomp u heeft, kunt u problemen oplossen bij het oplossen van potentiële afbeeldingen of het plannen van onderhoud.

Ketels verwarmen water, dat vervolgens door het huis wordt geleid en wordt uitgezonden met behulp van radiatoren om stralingswarmte te leveren. Net als de installatie van een oven of airconditioner, zijn er vooraf installatiekosten verbonden aan het toevoegen van een warmtepomp aan uw huis. Vanwege het ontwerp wisselt een warmtepomp warmte uit, verplaatst hete lucht buiten of ondergronds om een huis te koelen of warme lucht van buiten of van de grond te trekken, naar binnen om een huis te verwarmen. Omdat warmtepompen zowel koel als warmte zijn, kunnen ze vaak niet omgaan met extreme kou of warm, evenals een individuele airconditioningunit en oven.

Zodra het verwarmingssysteem draait, ga je terug naar buiten naar de buitenunit - als deze apparatuur aan staat en lucht blaast, is het een warmtepomp. Als u vragen heeft over een verwarmingssysteem, neem dan gerust contact op met een lokale huisinspecteur voor deskundig advies. Als je deze klep ziet, heb je een warmtepomp; je hebt een standaard airconditioner als je hem niet ziet. Warmtepompen kunnen functioneren als verwarmings- en koelsysteem, een kenmerk dat veel huiseigenaren in Maryland waarderen.

Keith, Keith, ik ben het niet eens over uw aanbeveling om de warmtepomp onder 40F uit te sluiten, of dat HP's niet werken boven „35 graden breedtegraden. .

Leave Message

Required fields are marked *