Waarom zijn warmtepompen niet de toekomst?

Roger tiert over de nadelen van de warmtepomp van de luchtbron, de groene. Roger tiert over de nadelen van de warmtepomp van de luchtbron, de subsidie voor groene huizen, soorten warmtepompen en vraagt of warmtepompen het waard zijn?. Maar tijden veranderen, net als technologieën. Vandaag wil ik de oven vervangen door een warmtepomp, en ik ben niet de enige.

Warmtepompen zijn goedkoper in gebruik dan systemen op basis van verbranding. Hoe energiezuiniger de systemen zijn, hoe groter de energiebesparing op lange termijn. Ondanks het feit dat de prijzen van warmtepompen op de grond kunnen oplopen tot zelfs £45.000, kan deze vriendelijke milieu-investering u helpen tot £1.400 per jaar te besparen. Warmtepompen staan klaar om een van de grootste winnaars op de HVAC-markt te worden naarmate de natie op weg is naar elektrificatie.

Maar recente gebeurtenissen laten enkele uitdagingen zien voor de technologie. Experts uit de industrie zien deze obstakels als tijdelijk en verwachten dat de acceptatie zal groeien. Elektriciteit kan schoon worden op manieren die fossiele brandstoffen nooit kunnen zijn en elektromotoren zijn meestal efficiënter dan verbrandingsmotoren - en warmtepompen zijn efficiënter dan ovens voor fossiele brandstoffen, vaak met een factor drie of vier. Warmtepompen zijn vrij moeilijk te installeren, aangezien er onderzoek moet worden gedaan om de beweging van warmte, lokale geologie, specifiek voor warmtepompen op de grond en de verwarmings- en koelingsvereisten voor uw huishouden te begrijpen.

Het ongewoon koude weer van afgelopen winter in Texas toonde aan hoe wijdverbreid gebruik van warmtepompen een uitdaging creëert die staten moeten aanpakken naarmate ze de elektrificatie verhogen. De prijzen van warmtepompen zijn meestal hoog, rekening houdend met de installatie van de warmtepomp, maar de kosten zullen variëren voor verschillende warmtepompen. Nieuwe wetgeving, prikkels en belastingkortingen op updates van elektriciteitsnetten die zijn opgenomen in het Build Back Better-kader van de Verenigde Staten voor subsidies voor warmtepompen van huiseigenaren in de U. Het hart van warmtepompen en airconditioners, compressoren drijven de koelmiddelcyclus aan en verbruiken de grootste hoeveelheid energie binnen de warmte pompsysteem.

Warmtepompen zijn afhankelijk van elektriciteit om te werken, wat impliceert dat het voor hen moeilijk is om volledig koolstofneutraal te zijn. Al decennia lang een hoofdbestanddeel in Europa en Azië, groeit de acceptatie van warmtepompen snel in alle primaire verwarmingsmarkten, inclusief Noord-Amerika. Hierin noemt hij het succesvolle gebruik van warmtepompen in Scandinavië en wijst dat vervolgens af als ladingen isolatie. Deze innovaties, in combinatie met consumentenbelangen en initiatieven voor het koolstofarm maken van de overheid, wijzen op een voortdurende groei van de markt voor warmtepompen voor de komende jaren.

Een warmtepomp die geen verbinding maakt met een van de centrale kanalen in uw huis, wordt een kanaalloze warmtepomp of een kanaalloze mini-split genoemd. Als u nieuwsgierig bent naar het elektrificatieproces en hoe u kunt beginnen met besparen op energiekosten zonder uw huiscomfort in te boeten, neem dan het gedoe uit het proces en bel Hassler Heating en AC. Weckesser zei dat een deel van het probleem is dat er genoeg zaken zijn om mensen koel te houden in deze hete, vochtige staat dat maar weinig aannemers het nut zien bij het promoten van verwarmingsopties. Warmtepompen werken via hetzelfde warmteoverdrachtsproces en grotendeels dezelfde apparatuur als die in airconditioners.

Aangezien de bedrijfskosten veel besparingen opleveren op uw energierekening, omdat het mechanisme erachter eenvoudigweg de warmte van de ene ruimte naar de andere verplaatst en deze niet produceert, en de overheid u helpt bij uw overgang naar een groene energieoplossing, zijn warmtepompen absoluut de moeite waard. Overschakelen naar een warmtepomp kan een energiezuinig alternatief zijn voor ovens en waterverwarmers op fossiele brandstoffen die aardgas en stookolie gebruiken, die rechtstreeks CO2 uitstoten.

Leave Message

Required fields are marked *