Waarom werken warmtepompen niet?

Om een warmtepomp efficiënt te laten werken, heeft hij een constante toevoer van verse, schone lucht nodig. Als de luchtfilters van uw warmtepomp vuil en verstopt zijn, zal er minder lucht doorheen gaan, waardoor uw warmtepomp constant moet werken om uw ingestelde temperatuur op peil te houden. Het vervangen of reinigen van de luchtfilters lost dit probleem op. Dat marginale verschil in thermische energie maakt echter een groot verschil voor efficiëntie.

Om het tekort te compenseren, moet de warmtepomp harder werken om dezelfde binnentemperatuur te handhaven. Om deze reden beginnen warmtepompen efficiëntie te verliezen bij ongeveer 40 graden F en worden ze minder efficiënt dan ovens bij ongeveer 25 graden F. Controleer of uw spoelen werken. In de meeste gevallen, als de warmtepomp niet koelt, kan het probleem een vuile spoel of ventilator zijn.

Ruim ze op en kijk of het een verschil maakt. Controleer ook of het luchtkanaal of de luchtbehandelaar is geblokkeerd en deblokkeer ze. Uw warmtepompsysteem heeft een onbeperkte luchtstroom door de buitenspoel nodig om efficiënt en effectief te werken. Als uw systeem niet effectief verwarmt of constant draait, controleert u de buitenunit op overmatig vuil zoals bladeren of sneeuwverstoppingen.

Als het apparaat op enigerlei wijze is geblokkeerd of geblokkeerd, verwijdert u de bron van de blokkering en hervat u de controle van de temperatuur binnenin. Als je nog steeds problemen hebt en de resterende tips voor probleemoplossing hebt gevolgd, is het tijd om contact op te nemen met een professional. Onthoud dat het oplossen van een kleiner probleem nu beter is dan later wachten op een groter probleem - en grotere rekening -. Dus wat is een warmtepomp? (Verschrikkelijke naam trouwens).

Gewoon een machine met dezelfde technologie als een koelkast. Het absorbeert warmte op één plek door vloeistoffen te condenseren, pompt die vloeistof ergens anders op en zet deze vervolgens uit om de warmte vrij te geven. Als u regelmatig wintertemperaturen onder -13 graden ervaart, praat dan met ons om te leren hoe u nog steeds kunt genieten van alle geweldige voordelen van een warmtepomp in uw huis. Volgens een studie in Environmental Research Letters zouden warmtepompen de CO2-uitstoot in 70 procent van de huizen in het hele land kunnen verminderen; huizen die worden verwarmd door inefficiënte elektrische kachels of stookolie kunnen er bijzonder baat bij hebben.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de meest voorkomende redenen waarom een warmtepomp niet goed werkt. Department of Energy, warmtepomptechnologie is de afgelopen jaren zo goed geworden dat het nu een geweldige keuze is voor huizen in koude streken. Omdat een warmtepomp meestal van metaal is gemaakt, zal er altijd een geluid uit komen als het metaal opwarmt en afkoelt. Toen een paar mensen warmtepompen installeerden, begonnen ze het hun vrienden te vertellen, die het hun vrienden vertelden, enzovoort.

De meeste huiseigenaren die nieuwe verwarmings- of koelapparatuur nodig hebben, zullen op internet zoeken om informatie te krijgen. En zoals beschreven in het vorige gedeelte over een warmtepomp die niet verwarmt, zijn er veel redenen waarom een warmtepomp niet effectief afkoelt. Warmtepompen zijn getest tot in het noorden van Alaska, ze werken bij temperaturen ver onder het vriespunt, en de acceptatie van warmtepompen neemt dramatisch toe in gebieden met koudere klimaten. Onder 0° Fahrenheit kunnen warmtepompen uw huis nog steeds verwarmen met meer dan tweemaal de efficiëntie van gasverwarming of standaard elektrische verwarming (zoals elektrische ovens en plintverwarmers).

Naarmate de zomers van New Hampshire heter worden, is dit een groot verkoopargument, zei Austin Atamian, die eigenaar is van Atamian Heating in Groenland. Als de warmtepomp daarna niet goed verwarmt, controleer dan of het ontluchtingsdeksel open is om luchtcirculatie mogelijk te maken. Of piepende geluiden, die een indicatie zijn dat er iets mis is met de pomp en u moet uw reparatiespecialist inschakelen om naar uw warmtepomp te kijken.

Leave Message

Required fields are marked *