Welke warmtepompen?

Warmtepompen bieden een energiezuinig alternatief voor ovens en airconditioners voor alle klimaten. Net als uw koelkast gebruiken warmtepompen elektriciteit om. Geothermische warmtepompen · Kanaalloos, Mini-Split · Luchtbron · Absorptiewarmtepompen bieden een energiezuinig alternatief voor ovens en airconditioners voor alle klimaten. Net als uw koelkast gebruiken warmtepompen elektriciteit om warmte van een koele ruimte naar een warme ruimte over te brengen, waardoor de koele ruimte koeler en de warme ruimte warmer wordt.

Tijdens het stookseizoen verplaatsen warmtepompen warmte van het koele buitenleven naar uw warme huis. Tijdens het koelseizoen verplaatsen warmtepompen warmte van uw huis naar buiten. Omdat ze warmte overdragen in plaats van warmte te genereren, kunnen warmtepompen efficiënt comfortabele temperaturen voor uw huis bieden. Warmtepompen zijn goed voor je portemonnee en de wereld.

Een warmtepomp maakt deel uit van een verwarmings- en koelsysteem en wordt buiten uw huis geïnstalleerd. Net als een airconditioner kan hij je huis koelen, maar het is ook in staat om warmte te leveren. In koelere maanden trekt een warmtepomp warmte uit de koude buitenlucht en brengt deze naar binnen, en in warmere maanden haalt hij warmte uit de binnenlucht om je huis te koelen. Ze worden aangedreven door elektriciteit en dragen warmte over met behulp van koelmiddel om het hele jaar door comfort te bieden.

Omdat ze zowel koeling als verwarming verwerken, hoeven huiseigenaren mogelijk geen afzonderlijke systemen te installeren om hun huis te verwarmen. In koudere klimaten kan een elektrische warmtestrip aan de binnenventilatorconvector worden toegevoegd voor extra mogelijkheden. Warmtepompen verbranden geen fossiele brandstof zoals ovens dat doen, waardoor ze milieuvriendelijker worden. Een warmtepomp, als onderdeel van een centraal verwarmings- en koelsysteem, gebruikt de buitenlucht om zowel een huis in de winter te verwarmen als in de zomer af te koelen.

Kortom, dat betekent dat uw warmtepomp zal werken als een airconditioner wanneer het warm wordt en een verwarming als het buiten koud is - waardoor warmtepompen een veelzijdig product zijn. Naast de flexibiliteit zijn warmtepompen ook energiezuinig. Denk aan een warmtepomp als een warmtetransporteur die constant warme lucht van de ene plaats naar de andere verplaatst, naar waar het nodig is of niet nodig is, afhankelijk van het seizoen. In de winter onttrekt de pomp warmte uit de buitenlucht of de grond en verdeelt deze naar uw huis.

In de zomer wordt warme lucht van binnenuit verwijderd, waardoor een koelere binnenomgeving ontstaat. De aannemer die u inhuurt om uw warmtepomp te installeren, kan belangrijker zijn voor uw algehele ervaring (en kosten) dan de warmtepomp zelf. Alle luchtbronwarmtepompen hebben moeite om te presteren als de temperatuur daalt; de ruimte die ze effectief kunnen verwarmen krimpt en ze werken niet zo efficiënt. Deze producten zorgen voor koele lucht in de zomer, net als standaard airconditioners, maar zorgen ook voor warmte in de winter.

Als je al een olie- of gaswarmtebron hebt die je niet wilt vervangen, heb je een paar manieren om een hybride warmte- of dual-heat systeem op te zetten dat die fossiele brandstoffen gebruikt als back-up of aanvulling op de warmtepomp. ENERGIE-EFFICIËNTIE Onder ideale omstandigheden kan een warmtepomp 300 procent meer energie overbrengen dan hij verbruikt. Mini-splitsingen zijn ook energiezuiniger dan warmtepompen met kanalen, omdat ze de energieverliezen die gepaard gaan met leidingen vermijden. Je kunt een warmtepomp aanpassen aan vrijwel elke huisindeling, zolang je (en echt je aannemer) weet wat je doet.

Maar als het een grotere warmtepomp is en u te veel extra apparaten inschakelt of een elektrisch voertuig aansluit, kunt u de stroomonderbreker uitschakelen en uw systeem opnieuw instellen. Het meest voorkomende type warmtepomp is de luchtbronwarmtepomp, die warmte overbrengt tussen uw huis en de buitenlucht. Goede isolatie en luchtafdichting van uw huis en kanaalsysteem zijn belangrijk, ongeacht hoe u uw huis verwarmt, maar ze zijn nog voordeliger met warmtepompen. Een moderne warmtepomp is het meest efficiënt wanneer je thermostaat op een constante temperatuur staat, hij bespaart eigenlijk energie als je hem niet's nachts zachter zet.

Hierdoor is een warmtepomp een milieuvriendelijk HVAC-systeem dat ook goed is voor uw portemonnee. Luchtbronwarmtepompen worden al vele jaren in bijna alle delen van de Verenigde Staten gebruikt, maar tot voor kort werden ze niet gebruikt in gebieden met langere periodes van temperaturen onder het vriespunt. Vul het onderstaande formulier in en een American Standard Heating %26 Air Conditioning Dealer neemt contact met u op. Warmtepompen op de grond, ook wel geothermische warmtepompen genoemd, brengen warmte over tussen de lucht in uw huis en de grond buiten.

.

Leave Message

Required fields are marked *