Welke temperatuur is een warmtepomp niet effectief?

Warmtepompen werken niet zo efficiënt wanneer de temperatuur daalt tot tussen 25 en 40 graden Fahrenheit voor de meeste systemen. Een warmtepomp werkt het beste als de temperatuur hoger is dan 40. Zodra de buitentemperaturen dalen tot 40 graden, beginnen warmtepompen efficiëntie te verliezen en verbruiken ze meer energie om hun werk te doen. Hoewel warmtepompen een geweldige verwarmingsbron zijn, zijn ze niet zo effectief bij lage temperaturen.

Warmtepompen verliezen hun vermogen om een huis efficiënt te verwarmen wanneer de temperatuur 40 graden bereikt. Wanneer de temperatuur daalt tot onder de 30 graden, verliezen warmtepompen 100% van hun efficiëntie. Wanneer de temperatuur echter onder deze temperatuur daalt, kunnen de meeste warmtepompen de efficiëntie niet behouden. Ze worden veel minder effectief bij temperaturen tussen 20° F en 30° F.

Bij lagere temperaturen verbruikt de warmtepomp veel meer energie en verwarmt hij uw huis niet zo efficiënt. Dat marginale verschil in thermische energie maakt echter een groot verschil voor efficiëntie. Om het tekort te compenseren, moet de warmtepomp harder werken om dezelfde binnentemperatuur te handhaven. Om deze reden beginnen warmtepompen hun efficiëntie te verliezen bij ongeveer 40 graden F en worden ze minder efficiënt dan ovens bij ongeveer 25 graden F.

Wanneer de temperatuur onder de 40 graden Fahrenheit daalt, daalt het rendement van de warmtepomp dramatisch. Wanneer de temperatuur onder de 25 graden daalt, is de warmtepomp niet langer de meest efficiënte verwarmingsoptie voor uw huis. Als u over extra verwarming beschikt, zoals elektrische of gasverwarming, is dit het moment om deze aan te zetten. In Santa Rosa daalt de temperatuur zelden onder de 40 graden Fahrenheit en als dat zo is, rijdt hij overdag weer omhoog.

Warmtepompen zijn hier ideaal, dankzij mildere temperaturen in de regio. De warmtepomp is op zichzelf het meest effectief bij temperaturen rond de 25 tot 30 graden Fahrenheit. Op dat moment zal ofwel een gasoven of een luchtbehandelaar met aanvullende elektrische warmte van start gaan om uw huis te helpen verwarmen. De meest efficiënte warmtepompen zoals de Trane XV20i kunnen werken bij temperaturen tot 0 graden Fahrenheit.

Als u uw thermostaat onder 70° F instelt, kan uw warmtepompsysteem bevriezen of zelfs volledig bevriezen. Wanneer dit gebeurt, werkt uw apparaat niet zo efficiënt en zal het waarschijnlijk problemen hebben om een ingestelde temperatuur te bereiken. Verbazingwekkend comfortOmdat uw warmtepomp continu lucht circuleert, voelt uw huis zich overal comfortabel aan. Voor anderen kunnen elektrische weerstandsverwarmingsstrips aan uw HVAC-systeem worden toegevoegd om een extra niveau van warmte te bieden.

Warmtepompen vereisen professionele installatie en service omdat zoveel onderdelen verschillen van typische verwarmings- en koelsystemen. Het ding dat u hier moet nemen, is om vast te houden aan uw automatische schakelaarconfiguratie, tenzij de warmtepomp om de een of andere reden slecht gaat. Als u echter handmatig een back-upverwarmingssysteem selecteert als primaire bron voor warmteopwekking, kunt u uw bedrijfskosten aanzienlijk verhogen. Uw warmtepompen hebben een spoel die als condensor fungeert wanneer u probeert de lucht te koelen %26 een verdamper wanneer u probeert de lucht te verwarmen.

Als u in koudere klimaatgebieden woont, ijskoude winters hebt of zelfs winters die vaak onder de 40 graden dalen, is een warmtepomp niet ideaal voor u. Als alles er goed uitziet en uw warmtepomp nog steeds geen warme lucht blaast en de temperaturen rond de 40 graden liggen, moet u mogelijk bellen om uw unit te laten uitchecken. Alles-in-één HVAC-systeemEen warmtepomp kan zowel uw koel- als verwarmingssystemen vervangen (plus het zuivert en ontvochtigt ook uw lucht). Het is gemakkelijk in te zien dat warmtepompen veel effectiever zijn in gebieden die tijdens de koudste wintermaanden niet dicht bij of onder het vriespunt komen.

Waar het hier om gaat, is rekening te houden met het feit dat er nog steeds voldoende warmte beschikbaar is tijdens de koude winterdagen, maar zodra de temperatuur onder een bepaalde mate daalt, verliezen warmtepompen hun operationele efficiëntie. Of je nu een nieuwe warmtepomp zoals een Mitsubishi H2i in Bethlehem, PA wilt installeren, of je woont in het gebied en hebt gegoogeld „warmtepompreparatie bij mij in de buurt, Deluxe Plumbing %26 Heating is er om te helpen. Een warmtepomp is een complete vervanging voor uw HVAC-systeem, het kan uw lucht verwarmen, koelen, zuiveren en ontvochtigen, en het doet het allemaal voor veel minder energie dan een traditioneel AC- of verwarmingssysteem. De warmtepomp zal nog steeds proberen te draaien, maar zal veel meer vermogen gebruiken dan voorheen, wat bijdraagt aan uw elektriciteitsrekening en het apparaat tot het uiterste duwt terwijl hij nog steeds in koele lucht blaast.

.

Leave Message

Required fields are marked *