Waarom zou je geen warmtepomp moeten kopen?

Warmtepompen zijn energiezuinige alternatieven voor AC's en ovens, maar zelfs deze systemen hebben hun eigen nadelen. warmtepompen hebben hoge kosten vooraf, sommige typen hebben een ingewikkeld installatieproces en veel units worden minder efficiënt naarmate de temperaturen dalen. Hoewel een warmtepomp u in het begin een klein fortuin kan kosten, helpt het systeem u in de toekomst tot 50% te besparen op uw energierekening. Een warmtepomp werkt optimaal wanneer de buitentemperaturen hoger zijn dan 40 F.

Wanneer de temperatuur daalt, stoppen de units niet met werken, maar worden ze minder efficiënt en hebben ze veel meer energie nodig om te werken. Bovendien kunnen warmtepompen bij lage temperaturen vrij vaak in de ontdooimodus gaan. Tijdens deze cyclus staat de hulpwarmte centraal en dit vermindert de algehele efficiëntie met ongeveer 10%. Als u een luchtbronwarmtepomp heeft en in een gebied woont waar de temperaturen de neiging hebben om onder de 40 F te dalen, is het raadzaam om een back-upverwarmingsoptie te bedenken.

Meestal besluiten huiseigenaren om voor gasovens te gaan. Gelukkig verandert de warmtepomptechnologie. Tegenwoordig waren fabrikanten in staat om eenheden te maken die goed presteren, zelfs als de temperaturen onder -10 F dalen. Luchtbronwarmtepompen zijn doorgaans luidruchtiger dan grondbroneenheden.

Het geluidsniveau van een dergelijk systeem kan tussen de 40 en 60 decibel liggen. Hoewel warmtepompen elektriciteit verbruiken, zal het installeren van een dergelijk verwarmingssysteem de hoeveelheid koolstofemissies drastisch verminderen, aangezien warmtepompen een efficiëntie hebben van ongeveer 400%. Hulpwarmte kost tot 50% meer dan warmteoverdracht en vereist natuurlijk meer elektriciteit. Warmtepompen hebben in de loop der jaren last gehad van slechte publiciteit.

Vroege ontwerpen waren niet altijd de meest betrouwbare, en ze waren vaak erg tochtig, omdat warmtepompen meer luchtstroom nodig hebben dan gasovens, Maar simpel gezegd, warmtepompen zijn gewoon airconditioners die ook achteruit kunnen werken. Om het principe te begrijpen, voelt u de lucht die uit de condensatie-eenheid van een airconditioner blaast (het buitengedeelte). Je zult merken dat het ongeveer 20 graden warmer is dan de omgevingstemperatuur buiten. Maar zelfs als de buitentemperatuur hoger is dan 100 graden, maakt de airconditioner de binnenlucht koeler.

Ondermaats je warmtepomp en het zal moeite hebben om je huis warm te houden op de koudste dagen. Als u back-up elektrische weerstandswarmte hebt, ook wel verwarmingsstrips genoemd, blijft uw huis warm, maar kunt u een fortuin uitgeven aan elektriciteit. Als een huis bijvoorbeeld 1.000 vierkante voet was, zou de eerste vuistregel een 30.000 BTU warmtepomp suggereren; de tweede vuistregel suggereert een warmtepomp van twee ton (24.000 BTU). Een van de problemen bij het vergelijken van de kosten van het bedienen van een gasoven met een elektrische warmtepomp is dat u voor elk in verschillende eenheden wordt gefactureerd.

Een warmtepomp is ideaal voor een historisch huis, een opnieuw afgewerkte garage of een ander gebied waar u verwarming en koeling wilt toevoegen zonder kanaalwerk toe te voegen. In de winter stuurt een omkeerklep in de warmtepomp het warme gas naar de binnenspoel en het koele gas naar de buitenspoel, waar (ongeacht de buitentemperatuur) enige warmte uit de lucht wordt geabsorbeerd en naar binnen wordt overgebracht het huis. Warmtepompen maken gebruik van een mechanisch compressiekoelsysteem dat uw huis kan verwarmen of koelen, afhankelijk van het seizoen. Hoe meer tijd een warmtepomp draait, hoe meer tijd hij heeft om warme of koele lucht door je hele huis te verdelen.

Hoe heter en vochtiger je klimaat, hoe meer koeling je nodig hebt; hoe kouder en natter je klimaat, hoe meer verwarming je nodig hebt. Vergelijk feiten over enkele van de meest populaire keuzes voor huisverwarmingssystemen, waaronder ketels, ovens, houtkachels en warmtepompen. Dit is mogelijk dankzij het feit dat warmtepompen geen warmte genereren, ze brengen deze eenvoudig van de ene plaats naar de andere over. De aardgastarieven zijn al een paar jaar erg laag, maar dat heeft de elektrische warmtepomp niet gedood.

Zoals opgemerkt in mijn eerste opmerking, zijn warmtepompen een no-brainer wanneer het alternatief propaan (of stookolie) is. AC-artikel, de meeste warmtepompen hebben motoren met variabele snelheid, wat betekent dat ze aanpassen hoeveel verwarming of koeling ze leveren op basis van de buitentemperatuur. Volgens Trane kan een warmtepomp 300% meer energie overbrengen dan hij verbruikt, terwijl een hoogrenderende gasoven slechts 90% van de energie die hij verbruikt, overdraagt. .

Leave Message

Required fields are marked *