Zijn warmtepompen efficiënter dan elektrische plintverwarmers?

Als het gaat om elektriciteitsverbruik, zijn kanaalloze warmtepompen efficiënter en leveren ze tot drie keer meer warmte dan de energie die ze gebruiken. De warmtepomp van vandaag kan uw elektriciteitsverbruik voor verwarming met ongeveer 50% verminderen. Hoewel de meeste warmtepompen voor woningen elektrisch zijn (commerciële eenheden zijn meestal hydronisch oftewel water gebruiken), is het belangrijkste verschil tussen warmtepompen en plintverwarmers simpelweg technologie. Warmtepompen zijn veel efficiënter dan de meeste verwarmings- (en koel-) bronnen die er zijn.

Toepassing is echter de sleutel, dus ze zijn een optie, maar niet in de eerste plaats DE optie die alle HVAC-opties in overweging nemen. Elektrische plintverwarmers zijn het meest voorkomende type unit, terwijl kanaalloze warmtepompsystemen een efficiëntere manier zijn om uw huis te verwarmen. Plintverwarmers zijn stil en gemakkelijker te installeren, maar ze zijn beter als back-upverwarmingsbron. Kanaalloze units zijn gemakkelijker te onderhouden en energiezuiniger en op hun beurt kosteneffectief.

Plint verwarming en raam Airconditioningunits bestaan al tientallen jaren in de Verenigde Staten. Hoewel warmtepompen net populair worden in de VS, S. Markt, ze zijn al vele jaren de standaard in Azië en Europa. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van deze twee HVAC-opties.

Net als koelkasten en airconditioningunits gebruikt een warmtepomp koelmiddel om warmte van het ene gebied naar het andere te verplaatsen, en de meeste van deze units zijn omkeerbaar. Tijdens de wintermaanden vangen ze warmte op van de buitenlucht, comprimeren ze deze en verplaatsen ze deze naar binnen. In de zomer brengen ze warmte over van binnen naar buiten. Warmtepompen waren erg duur toen ze op de markt kwamen, maar de prijzen zijn in de loop der jaren aanzienlijk gedaald naarmate de systemen zijn geperfectioneerd.

Meestal worden warmtepompen aangedreven door elektriciteit, maar er zijn ook aardgasmodellen beschikbaar. Omdat warmtepompen geen kanalen nodig hebben, worden ze ook kanaalloze verwarmers genoemd en zijn ze extreem energiezuinig en zeer stil. Warmtepompen verlagen de elektriciteitskosten met 30 procent tot 40 procent in vergelijking met elektrische plintverwarmers, volgens de U, S. Als het gaat om elektriciteitsverbruik, zijn kanaalloze warmtepompen efficiënter en leveren ze tot drie keer meer warmte dan de energie die ze verbruiken.

Naast de aanzienlijke besparingen van kanaalloze warmtepompen, zijn ze ook uitstekend geschikt voor het milieu. Omdat er geen verbranding is - dat is het proces dat warmte produceert in veel conventionele verwarmingssystemen - zijn er geen verontreinigende stoffen binnenshuis, zoals koolmonoxide. WoonverwarmingResidentiële airconditioning KennewickPascorichlandWest RichlandSpokanewalla Wallayakima Ontworpen door Spotted Fox Digital Marketing. Sommige soorten kanaalloze systemen gebruiken een externe verwarmingsbron, zoals ruimte- of waterverwarmers die propaan of kerosine gebruiken.

Warmtepompsystemen verbruiken 30-50 procent minder elektriciteit dan plintverwarmers, volgens DOE-berekeningen. Dit type warmtepompsysteem wordt ook niet blootgesteld aan de buitenelementen, waardoor slijtage wordt verminderd. Tijdens het stookseizoen verplaatsen warmtepompen warmte van het koele buitenleven naar uw warme huis en tijdens het koelseizoen verplaatsen warmtepompen warmte van uw koele huis naar het warme buitenleven. De meeste verwarmingssystemen gebruiken kolen, gas, olie of hout om warmte op te wekken, die slechts ongeveer 30% van de energie van de brandstof omzet in elektriciteit.

Aan de andere kant wordt het verwarmingsrendement gemeten aan de hand van de verwarmingsseizoensprestatiefactor (HSPF). Pintverwarmers zijn nog steeds overal verkrijgbaar, zelfs als ze niet zo wijdverspreid zijn als andere soorten huisverwarming. Net als uw koelkast gebruiken warmtepompen elektriciteit om warmte van een koele ruimte naar een warme ruimte te verplaatsen, waardoor de koele ruimte koeler en de warme ruimte warmer wordt. Hoewel elektrische plintverwarmers een stabiel en kosteneffectief verwarmingsalternatief zijn, beveelt de DOE systemen in warmtepompstijl aan, zoals Mitsubishi kanaalloze systemen, als een efficiëntere manier om uw huis te verwarmen.

Warmtepompen kunnen vaak een COP van 3 of hoger bereiken, maar de meest efficiënte plintverwarmers kunnen een COP van 1 niet overschrijden. Lees meer over de nieuwste energie-efficiënte, flexibele huisverwarmingstechnologie van de professionals bij H %26 H Verwarming %26 Koeling vandaag. Op basis van DOE-berekeningen verminderen warmtepompsystemen het elektriciteitsverbruik met 30-50% in vergelijking met plintverwarmers. Om warmteverlies tussen de verwarming en de muur te voorkomen, moet elke unit in de buurt van een raam worden geplaatst en precies passen.

Ook wel aardgekoppelde, waterbron- of grondwarmtepompen genoemd, gebruiken geothermische warmtepompen de constante temperatuur van de aarde als uitwisselingsmedium in plaats van de buitenluchttemperatuur. Deze systemen verzamelen warmte uit de lucht buiten uw huis en hergebruiken deze voor gebruik binnenshuis, waardoor ze tot drie keer de hoeveelheid warmte kunnen leveren die ze verbruiken voor gebruik. .

Leave Message

Required fields are marked *